יוגורט קשיו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

כוס קשיו

מי שתיה להשריה

4 כוסות מי שתיה

קורט מלח

אופן הכנה:

משרים את הקשיו ל 4-5 שעות, מסננים ושמים את הקשיו בבלנדר ויטמיקס יחד עם המים הנקיים ומלח. מפעילים את הבלנדר ל3-5 דקות. אין צורך לסנן דרך בד גבינה, כל מה שצריך לעשות הוא להעביר לצינצנת מזכוכית ולכסות עם בד. משאירים במקום חם (בקיץ משאירים מחוץ למקרר) ל- 12 שעות, (בחורף לוקח עד 24 שעות). מערבבים מדי פעם וטועמים עד שהיוגורט מגיע לדרגת החמיצות המתאימה. לאחר מכן יש לשמור בקירור.

בתאבון!

שתפו