סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • סיכום סדנת בישול וטעימות

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*

לקוחות יקרים,

תודה על השתתפותכם בסדנת בישול וטעימות של אופק חדש בהנחיית טלי מחלב.

שמחתנו להדגים בפניכם את מגוון השימושים בבלנדר ויטמיקס על דגמיו השונים. להציג ולהדגים מגוון מוצרים שיכולים להקל עלינו בבואנו להכין מזון טעים ובריא בקלות ובכיף!

סיכום סדנת הבישול וקישורים למגוון מתכונים בריאים שהוצגו בסדנא 

למדנו את ההבדל בין בלנדר ויטמיקס לבין בלנדרים שונים שיש בשוק ואת יכולותיו המיוחדות. כמו כן קיבלנו הסבר על ההבדלים השונים בין שני הדגמים ועל הדרך הנכונה להפעילם. בסדנא הדגמנו מספר מתכונים בריאים במגוון עשיר של מנות

כיצד נכון להתחיל את היום ? שייק ירוק

מהם המרכיבים המומלצים להוסיף לשייק, מהו הסדר הנכון להכנסת המוצרים למיכל וכיצד להגיע לשייק ירוק במרקם מושלם.

כיצד מומלץ לשמור על המזון ועל העלים הירוקים לאורך זמן ?

פירות, ירקות, עלים ירוקים, ומזון מבושל נותים להתקלקל מהירות בשימור במקרר, בכדי להאריך את זמן שימור המזון עד פי 4 מומלץ להשתמש בקופסאות ואקום עמוק המאפשרות הוצאה אקטיבת של האויר מהקופסא ע"י שאיבתו עם משאבה ידנית ובכך להמנע מבזבוז וכן להנות מהמזון המוכן וזמן רב יותר גם את הכנת השייקים ותחליפים החלב ניתן לשמור באקום ע"י קנקן ואקום עמוק הפועל האותו אופן.

כיצד מכינים קמח בבית ?

לבלנדר ויטמיקס מיכל ייעודי להכנת קמח, ניתן להכין קמח מחיטה, שעור, אורז עדשים, חומוס יבש ועוד. כמו כן המיכל מתאים לטחינת תבלינים וקפה. הטחינה הביתית מהירה והתוצאה בדיוק כמו רכישת קמח בחנות אלא שהמוצר הבית טרי וללא תוספות וקלקול עקב אריזה וזמני הובלה ומכירה.

כיצד משמש בלנדר ויטמיקס להכנת עוגות ומאפים ?

ויטמיקס הוא בלנדר בעל יכולות מגוונות ביותר ועל כן נוח להשתמש בו להכנת בלילות לעוגות, קינוחים ומנות אחרונות. בסדנא הדגמנו מתכון למאפינס לימון ואפינו את העוגה בתבנית סיליקון פלטינום של לורך הנוחה ביותר לשימוש מכייון שקל להוציא מהם את המאפים ללא הדבקות במזון והן מתאימות גם לשימוש בטמפ' גבוהות (עד240 מעלות) וגם להקפאה.

כיצד מכינים מרק חם בכמה דקות ?

בלנדר ויטמיקס הוא בלנדר מספיק עוצמתי המסוגל להכין מרק חם מירקות חיים ומים ללא בישול מקדים בתוך 5 דקות בלבד. הדבר מתאפשר מעצומת החיכוך של הירקות אחד בשני. בסדנא הדגמנו מרק אינדונזי המקבל מרקם שמנתי עקב הוספת אגוזי הקשיו למתכון.

כיצד מכינים ממרחים ורטבים בריאים ?

אנו רגילים לרכוש את הממרחים והרטבים אך למעשה הכנת ממרחים ורטבים ביתית היא קלה ופשוטה ביותר להכנה. בסדנא הכנו מתכון לרוטב קארי ירוק וקרם קוקוס לפסטה העשויה מקישואים חיים. את הפסטה ניתן להכין ע"י הסופר פורס הספירלי של לורך בעל 3 סוגי להבין עם שתי אפשרויות לגדלים שונים של פסטה.

כיצד מכינים גלידה בבית?

ישנן כמה אפשרויות להכנת גלידות וקינוחים קפואים בבלנדר ויטמיקס ניתן להכין גלידות סורבה ע"י טחינת פירות קפואים או פירות טריים וקרח או להכין גלידות בעלות מרקם שמנתי ע"י הוספת אגוזים ותמרים. בסדנא הכנו גלידת קוקוס אננס אך פירות שונים יכולים להשתלב נהדר ע"פ אותו אופן הכנה.

מקווים שנהנתם ולמדתם מהסדנא. אנו נשמח לארח אותכם לסדנאות נוספות ללא תשלום בהנחיית צוות מומחי תזונה והשפים שלנו. כמו כן תוכלו להנות מלימודי תזונה ומקורסים שונים הניתנים בתשלום.

שפע המתכונים בסדנא ומתכונים נוספים באדיבות אופק חדש וטלי מחלב.

השפית ורד פרן
בלנדר מקצועי לשייקים
קופסאות ואקום לאחסון מזון
עוגת שוקולד טבעונית בטופי תמרים
תבניות סיליקון לאפיה פלקסיפורם של לורך
בלנדר ויטמיקס הבלנדר הכי טוב
גלידה בהכנה ביתית - בלנדר ויטמיקס

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*