סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • מה תעשיית המזון לא רוצה שנדע?

הרשמה להרצאה בנושא- מה תעשיית המזון מסתירה

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם הרשמה להרצאה בנושא: מה תעשיית המזון מסתירה?


 

הרצאה מרתקת של טלי מחלב השופכת אור על תעשיית המזון בארץ ובעולם, לכל מי שאכפת ומודע לחשיבות תכולת המזון והבריאות חשובה לו, חשוב לדעת לפני שהולכים לעשות לקניות :

כמה פעמים רכשתם מוצר מדף מסוים שראיתם בפרסומות, מתוך מחשבה שהוא מזין ומועיל לבריאות שלכם?
כמה פעמים המרתם את הלחם האהוב עליכם בפרכיות או בקרקרים דלי קלוריות מתוך אמונה שזה מה שיעזור לכם לרדת במשקל? האם גם אתם מניחים שמוצר מופחת שומן או דל שומן הוא בריא יותר? האם אתם משתדלים להימנע ממוצרים המכילים סוכר אבל האם אתם מכירים את כל שמותיו במזון? כיצד נוכל להפוך לצרכנים חכמים יותר? באילו טכניקות משתמשת תעשיית המזון כדי למכור לנו מזון מעובד בתחפושת של מזון בריא? וכיצד מתחילים לנהל אורח חיים בריא?

ההרצאה מאת טלי מחלב, מנחת טלויזיה, מרצה, מנחת סדנאות, מאמנת לאורח חיים בריא וכותבת הבלוג נייצ'ר טלי (naturetali.com). טלי מגיעה מעולם הנטורופתיה, למדה קואצ'ינג עם התמחות בתזונה ולימודי פסיכולוגיה בניו סקול, ניו יורק. בנוסף, משלבת אלמנטים מעולמות הקלין איטינג, האיורוודה – תורת הרפואה ההודית העתיקה, תזונת הרמב"ם ומקבלת השראה רבה מעיתונאי הניו יורק טיימס, פורץ הדרך בעולם התזונה – מייקל פולין.

ההרצאה הינה ללא עלות.
תתקיים בין השעות 10:00-11:00 ביום שישי.
מיקום: אולם הסדנאות של אופק חדש – הצורן 4 א', נתניה (בתוך הפסאז')

להרשמה ניתן למלא את הטופס מימין, או ליצור קשר בטל' 1-700-70-2009.

IMG_8601

הרשמה להרצאה בנושא- מה תעשיית המזון מסתירה

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם הרשמה להרצאה בנושא: מה תעשיית המזון מסתירה?