סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • שוקולד – מיתוסים, אמיתות וסגולות בריאותיות

הרשמה להרצאה בנושא- שוקולד - מיתוסים, אמיתות וסגולות בריאותיות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם הרשמה להרצאה בנושא: שוקולד - מיתוסים, אמיתות וסגולות בריאותיות?


הרצאה מפתיעה בנושא שוקולד.

האם שוקולד יכול להיות בריא? מהן סגולות פולי הקקאו ומהי ההסטוריה המרתקת מאחוריו? מהם סוגי הקקאו השונים ומהו ההבדל ביניהם? כיצד קקאו יכול להיות מזון מרפא ומונע תהליכי הזדקנות?
וגם… מה משמעות השוקולד המעובד שנמצא על המדף בסופר? האם אכן מדובר בשוקולד אמיתי או בתחליף זול? איך מזהים שוקולד אמיתי ואיך אפשר להכין את השוקולד שלנו לבד בבית?
 
ההרצאה מאת טלי מחלב, מנחת טלויזיה, מרצה, מנחת סדנאות, מאמנת לאורח חיים בריא וכותבת הבלוג נייצ'ר טלי (naturetali.com). טלי מגיעה מעולם הנטורופתיה, למדה קואצ'ינג עם התמחות בתזונה ולימודי פסיכולוגיה בניו סקול, ניו יורק. בנוסף, משלבת אלמנטים מעולמות הקלין איטינג, האיורוודה – תורת הרפואה ההודית העתיקה, תזונת הרמב"ם ומקבלת השראה רבה מעיתונאי הניו יורק טיימס, פורץ הדרך בעולם התזונה – מייקל פולין.
 

ההרצאה הינה ללא עלות.
תתקיים בין השעות 10:00-11:00 ביום שישי.
מיקום: אולם הסדנאות של אופק חדש – הצורן 4 א', נתניה (בתוך הפסאז')

להרשמה ניתן למלא את הטופס מימין, או ליצור קשר בטל' 1-700-70-2009.

Screenshot_2

הרשמה להרצאה בנושא- שוקולד - מיתוסים, אמיתות וסגולות בריאותיות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם הרשמה להרצאה בנושא: שוקולד - מיתוסים, אמיתות וסגולות בריאותיות?