סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות וייבוש מזון
סדנה חוויתית לייבוש מזון. במסגרת הסדנא יודגמו טכניקות שונות לעבודה עם מייבש מזון, טיפים חשובים ומגוון מתכונים למייבש מזון כגון הכנת פירות מיובשים בבית, חטיף צ'יפס ביתי, קרקרים ועוד.
במהלך הסדנא תענה השפית ורד פרן על מגוון שאלות בנושא ייבוש מזון:
✓ למה כדאי לייבש מזון?
✓ איזה מייבש מזון הכי מתאים לצרכים שלי?
✓ מהם היתרונות של ייבוש מזון במייבשי מזון ולא בתנור רגיל?
✓ הסבר תפעול ושימוש בסוגים שונים של מייבשי מזון
להרשמה לסדנא ניתן למלא את הטופס מימין, או ליצור קשר בטל' 1-700-70-2009.