סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות וייבוש מזון

  • סיכום סדנת גבינות טבעוניות

טבעונות – אם בעבר רבים חשבו שמדובר בטרנד חולף – הרי כיום ברור שטבעונות הינה אורח חיים אותו מאמצים רבים , מסיבות הומניות ובריאותיות כאחד.

בסדנה הכרתם מרכיבים רבים המשמשים כתחליפים למוצרי חלב (כגון: קשיו, שקדים, אגוזי לוז) ויכולים להפוך את המנה המוכרת למזינה וטעימה לא פחות.

לפניכם המנות הנהדרות שהכנו בסדנה:

שיהיה בתיאבון!

למתכון לגבינה טבעונית חצי קשה

למתכון עוגת 'גבינה' ופירות יער

למתכון "גבינת" שמנת קשיו

למתכון יוגורט שקדים

מתכון לחלב אגוזי לוז

מתכון לקרקר כוסמת

מתכון לגרנולה

8888