סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות וייבוש מזון

  • סדנת שוקולד לאמיצים

סדנת שוקולד לאמיצים!

שוקולד נחשב ל"מזון האלים", הוא מפנק, מנחם ומשמח והוא אחד המזונות האהובים בעולם, הקקאו יוצר שמחה ומעצים את האהבה לחיים.

אבל חשוב לדעת שחלק גדול מהשוקולדים שנמצאים בחנויות הם תעשייתיים ובינם לבין שוקולד כבר לא נשאר שום קשר אמיתי.

בתהליך העיבוד התעשייתי הקונבנציונלי של הקקאו עוברים הפולים מספר תהליכים בטמפרטורה גבוהה מאוד (בין 130 -400 מעלות) שמחסלת למעשה את מרבית הערכים התזונתיים המופלאים שקיימים בפרי הקקאו.

השוקולד האמיתי הוא שוקולד על טהרת הקקאו הנא (raw) שאינו עבר חימום וקלייה – קקאו כזה נחשב לסופרפוד ולכן השוקולד המופק ממנו טעים מאוד, מרפא ומזין ומעניק לגוף את הערך הגדול ביותר שאפשר לקבל מפרי הקקאו.

אנו מזמינים אתכם, אוהבי השוקולד, לסדנה על טהרת השוקולד.

מה נכין בסדנה:

שוקו נוטלה

עוגת שוקולד

3 סוגי שוקולד

וגלידת שוקו בננה

ניתן להרשם לסדנא בטופס ההרשמה בעמוד זה.

chocolate1_1050
Dessert ChocolateIceCream

הרשמה לסדנת שוקולד ללא תשלום

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים