סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות וייבוש מזון

  • סיכום סדנת ארוחה ללא גלוטן

בשנים האחרונות גוברת המודעת לאורח חיים בריא ולתזונה נכונה בפרט. 

בשל כך, רבים מנסים להפחית רכיבים במזונם כגלוטן, מוצרי חלב, בשר מעובד ועוד.

בסדנה עסקנו בגלוטן וכיצד ניתן להכין מנות קלאסיות ללא גלוטן.

אנחנו מודים לך על השתתפותך בסדנה.

להלן המתכונים שהכנו:

לחם כוסמת

ממרח עדשים כתומות

טחינה ירוקה

קיש תרד

חטיף גרנולה

קראמבל תפוחים Raw

סיכום סדנת ארוחה ללא גלוטן