תבניות שוקולד מסיליקון
בחירת תבניות להכנת שוקולד ביתי
תבניות השוקולד מסיליקון של Lurch מאפשרות להנות מיצירה מהנה של שוקולדים ופרלינים ביתיים וטבעיים ללא חומרים משמרים. עם תבניות השוקולד מסיליקון תוכלו גם להכין שוקולד RAW העשיר בערכים תזונתיים.
מקסימום נוחות שימוש
תבניות הסיליקון לשוקולד של Lurch עשויות 100% סיליקון פלטינום. לסיליקון זה תכונות non-stick ברמה גבוהה שמאפשר שליפה מהירה של השוקולדים מתוך התבנית, ללא חשש שהשוקולד ידבק לתבנית או ישבר בעת ההוצאה שלו מתבנית הסיליקון. בנוסף, איכות החומרים הגבוהה של תבניות הסיליקון מאפשרת ניקוי קל ומהיר במיוחד, והן אפילו עמידות לניקוי במדיח הכלים.
מקסימום בריאות
עם תבניות השוקולד מסיליקון של Lurch תוכלו להכין בבית את השוקולדים האהובים עליכם, מחומרים טבעיים לחלוטין וללא תוספת של חומרים משמרים או מייצבים כמו בשוקולדים שנמכרים בשוק.
סיליקון הפלטינום ממנו עשויה התבנית אינו מגיב או נפגע מחומציות מזון ואינו מעביר תרכובות אל המזון. זהו סיליקון עם שזירה של פלטינה בתוכו המעניק לתבנית עמידות יוצאת דופן. עם תבניות העשויות מסיליקון פלטינום תוכלו להיות בטוחים שאין דליפה של חומרי סיליקון אל השוקולד שאתם מכינים, גם בשילוב של פירות חומציים כפרי הדר ו/או בשימוש במיקרוגל.
מקסימום איכות
הסיליקון ממנו עשויה התבנית – סיליקון פלטינום הינו פיתוח בלעדי של חברת Lurch. סוג זה של סיליקון מעניק לתבניות השוקולד גמישות וחוזק יוצאי דופן, ושלל תכונות ייחודיות נוספות:
- מאפייני non-stick מקסימליים
- עמידות בטמפרטורות בטווח רחב: מ 40- ועד 240 מעלות צלסיוס
- אפשרות לשימוש במיקרוגל
- אפשרות לניקוי במדיח הכלים
- בטוח לשימוש – אינו דולף למזון
- בטוח לשימוש עבור מי שסובל מאלרגיות שונות
כיצד ניתן לדעת שסיליקון הוא באיכות זולה ונמוכה? סיליקון פלטינום הוא יקר לייצור ולכן חברות שונות מעדיפות להשתמש באלטרנטיבות זולות יותר. בתהליכי הייצור הן מכניסות לתוך הסיליקון חומרים זולים כמו גיר או משתמשות בזרזים זולים כגון פראוקסידים. תהליך עיצוב הצורה של התבניות דורש טמפרטורה גבוהה של 200 מעלות לאורך שעות רבות. כאשר משתמשים בחומרים זולים שאינם סיליקון פלטינום, תהליך עיצוב הצורה יוצר בתבנית ריח לוואי לא נעים אותו אפשר לזהות בקלות כאשר מדובר על תבנית סיליקון באיכות נמוכה.