יוגורט קשיו
מצרכים:
כוס קשיו
מי שתיה להשריה
4 כוסות מי שתיה
קורט מלח
אופן הכנה:
משרים את הקשיו ל 4-5 שעות, מסננים ושמים את הקשיו בבלנדר ויטמיקס יחד עם המים הנקיים ומלח. מפעילים את הבלנדר ל 3-5 דקות. אין צורך לסנן דרך בד גבינה, כל מה שצריך לעשות הוא להעביר לצינצנת מזכוכית ולכסות עם בד. משאירים במקום חם (בקיץ משאירים מחוץ למקרר) ל- 12 שעות, (בחורף לוקח עד 24 שעות). מערבבים מדי פעם וטועמים עד שהיוגורט מגיע לדרגת החמיצות המתאימה. לאחר מכן יש לשמור בקירור.
בתאבון!
שתפו