מיץ מנגו טרופי

מכינים מיץ מנגו בבית עם מתכון מנצח מאת אופק חדש!
טבעוני
5 דקות
2 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

2 מנגו בשלים (כ-650 גר’)

פלח אננס (כ- 120 גר’)

1 אפרסק או נקטרינה (כ 200 גר’)

1/4 מלון (כ 400 גר’)

 

אופן ההכנה:

  1. לשטוף היטב את כל המצרכים
  2. להסיר את גלעיני המנגו והאפרסק
  3. לחתוך את הפירות לגודל המתאים לפתח המסחטה
  4. להזין את הפירות בפתח מסחטת המיצים
  5. להגיש קר

לרווייה!

0