חמאת לימונים כבושים ושמן קוקוס
מצרכים לצנצנת בינונית (כ-250 גרם בערך):
- שורש ג’ינג’ר טרי קלוף באורך 3 ס”מ בערך
- שן שום טרייה קלופה
- כף לימון כבוש
- כף עגבניות מיובשות
- 200 גרם שמן קוקוס בטמפרטורת החדר (או 150 גרם חמאה רגילה + 2 כפות שמן קוקוס) בטמפרטורת החדר
- 2 כפות שמן קוקוס
המלצה: הכינו מראש מעט ‘אקסטרה’ לכל אחד מהרכיבים, כדי להוסיף ולאזן טעמים במקרה הצורך לפי חוש הטעם האישי.
אופן הכנה:
מעבדים את כל החומרים בבלנדר ויטמיקס במהירות מקסימלית, עד לקבלת מסה אחידה בגוון שנהב. טועמים ומתקנים תיבול.
החמאה מוכנה!
בתאבון!
שתפו