סלסת מנגו
מצרכים:
2 מגנו, מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
40 גר’ (1 כוס) עלי כוסברה טריים, קצוצים
½ בצל סגול, קצוץ
1 פלפל חלפניו, מגולען, חתוך לרבעים
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
להוסיף את המצרכים לקנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום, ולסגור היטב את המכסה.
להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1 ולאט להגביר למהירות 4 במשך 15 שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.
במידת הצורך, יש לעבוד עם דוחפן על מנת לדחוף את המצרכים לכיוון הסכינים.
שתפו