ספגטי קישואים ברוטב ירוק מפתיע

רוטב ירוק לספגטי
ללא גלוטן
5 דקות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים לרוטב:

  • ¾ כוס גרעיני דלעת
  • ½ אבוקדו
  • 2 קישואים
  • ½ כוס פטרוזיליה
  • ½ כוס עלי בזיליקום
  • 1 לימון סחוט טרי
  • 1 שן שום
  • 1 כפית מלח הימלאיה

מצרכים לספגטי:

  • 2-3 קישואים

אופן ההכנה:

פורסים את הקישואים באמצעות פורס ספיורלייזר.

מכניסים את כל המצרכים של הרוטב לתוך קנקן הויטמיקסמעבדים במהירות גבוהה במשך 30 שניות. במקרה הצורך יש להיעזר בדוחפן.

מפזרים את הרוטב על הפסטה ונהנים.

בתיאבון!

 

0