רוטב מרינרה
מצרכים:
1 גזר, חצוי
1 כף שמן זית
3 שיני שום
2 בצלים, חתוכים לרבעים
900 גר’ עגבניות, חתוכות לרבעים
½ כפית אורגנו מיובש
1 כפית בזיליקום מיובש
¼ כפית פלפל שחור
1 עלה דפנה
אופן ההכנה:
להוסיף את המצרכים, למעט עלה הדפנה, לקנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום.
להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1 ולאט להגביר למהירות 5-6 במשך 15 שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.
למזוג לקלחת ולהוסיף את עלה הדפנה. לבשל על אש נמוכה למשך חצי שעה. לערבב מדי פעם.
שתפו