מרק כתומים עם ג’ינג’ר ולמון גראס

מרק כתומים
טבעוני
5 דקות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

  • 300 גר’ דלעת חתוכה לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לפרוסות גסות
  • 1 גבעול סלרי חתוך גס
  • 1 שן שום
  • 1 כפית שורש ג’ינג’ר
  • 1 גבעול למון גראס קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • 1 כוס מים

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ויטמיקס.

טוחנים כ-5 דקות במהירות גבוהה, למרקם חלק.

הבלנדר מחמם את המרק תוך כדי טחינה.

 

המתכון באדיבות השף גיל הררי.

 

0