מרק כתומים עם ג’ינג’ר ולמון גראס
מצרכים:
- 300 גר’ דלעת חתוכה לקוביות
- 2 גזרים חתוכים לפרוסות גסות
- 1 גבעול סלרי חתוך גס
- 1 שן שום
- 1 כפית שורש ג’ינג’ר
- 1 גבעול למון גראס קצוץ
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס חלב קוקוס
- 1 כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ויטמיקס.
טוחנים כ-5 דקות במהירות גבוהה, למרקם חלק.
הבלנדר מחמם את המרק תוך כדי טחינה.
המתכון באדיבות השף גיל הררי.
שתפו