גלילת אגוזים ותמרים
מצרכים:
250 גרם תמרים רכים ללא גלעינים
1/2 כוס אגוזי מקדמיה
1/4 כוס פיסטוק
1/4 כוס זרעי שומשום
1/2 כפית קינמון (אפשרות)
לציפוי – שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
- לשבור את האגוזים והפיסטוקים לחתיכות קטנות או לטחון במעבד מזון או בויטמיקס.
- לערבב היטב את כל החומרים.
- להניח את התערובת על נייר אפייה וליצור מעין בצק שטוח. לפזר מעט שבבי קוקוס על העיסה.
- לגלגל את “דף” העיסה בזהירות. לפזר קוקוס גם על צדה החיצוני של הרולדה שנוצרת. לעטוף את הגלילה בנייר אפייה ולהניח במקפיא.
- להפשיר כ-10 דקות לפני ההגשה, ולחתוך לפרוסות בעובי הרצוי.
שתפו