גלילת אגוזים ותמרים

גלילת קוקוס ותמרים
טבעוני
10 דקות
10 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

250 גרם תמרים רכים ללא גלעינים

1/2 כוס אגוזי מקדמיה

1/4 כוס פיסטוק

1/4 כוס זרעי שומשום

1/2 כפית קינמון (אפשרות)

לציפוי – שבבי קוקוס

 

אופן ההכנה:

  • לשבור את האגוזים והפיסטוקים לחתיכות קטנות או לטחון במעבד מזון או בויטמיקס.
  • לערבב היטב את כל החומרים.
  • להניח את התערובת על נייר אפייה וליצור מעין בצק שטוח. לפזר מעט שבבי קוקוס על העיסה.
  • לגלגל את “דף” העיסה בזהירות. לפזר קוקוס גם על צדה החיצוני של הרולדה שנוצרת. לעטוף את הגלילה בנייר אפייה ולהניח במקפיא.
  • להפשיר כ-10 דקות לפני ההגשה, ולחתוך לפרוסות בעובי הרצוי.

 

 

0