דייסת בוקר מכוסמת מונבטת
מצרכים:
כוס כוסמת מונבטת (כוס לפני ההנבטה)
קורט מלח (חובה)
2 כפות צימוקים
6 תותים
בננה
1-2 כפות דבש, סילאן, או סירופ טבעי אחר להמתקה
אופן ההכנה:
את הכוסמת המונבטת מומלץ לשטוף סמוך לשימוש. שמים אותה בסיר ומוסיפים מים עד הקו שמכסה את הכוסמת, מביאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות.
מסננים את המים העודפים ומעבירים לתוך הקערה. מוסיפים את הממתיק ושאר הפירות ומגישים.
המלצת הגשה: ניתן להוסיף גם פירות אחרים כמו אוכמניות, פטל או אננס טרי.
בתאבון!
שתפו