חטיפי בריאות טבעוניים
מצרכים:
- 2 כוסות שיבולת שועל דקה
- 1/3 כוס מייפל טבעי
- 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי
- 1/3 כוס טחינה
- 2 כפיות קינמון
- 1/4 כפית מלח ים אטלנטי
- 1/2 כוס שבבי בוטנים
- 70 גרם שוקולד מריר 60% קקאו קצוץ
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
- ממלאים את השקעים של תבנית לחטיפי גרנולה של Lurch ומהדקים את העיסה.
- מכניסים לתנור מחומם מראש ל 170 מעלות ל 30-35 דקות.
- משאירים את התבנית עוד עשר דקות בתנור, מוציאים את החטיפים רצוי על רשת קירור.
- לאחר צינון מאחסנים בקופסה אטומה עד ארבעה ימים.
אפשריות המרה או תוספות:
* ניתן להמיר את המייפל בסילאן, את הטחינה בחמאת שקדים או בוטנים, את הבוטנים בשבבי שקדים/ אגוזי לוז קצוצים/ אגוזי מלך/ פקאן.
* ניתן להוסיף חצי כוס שבבי קוקוס, חצי כפית אבקת ג’ינג’ר, חצי כוס גרעיני דלעת וחמנייה.
המתכון באדיבות מורן צדוק
שתפו