מתכון עוגת “גבינה” ופירות יער
מרכיבים לקרסט:
- 1/4 כוס קשיו טבעי
- 1/4 כוס פקאן טבעי
- 1/2 כוס פתיתי קוקוס
- 4 תמרים מסוג מג’הול
- קורט מלח
- 1/4 כפית קינמון
מרכיבים לגבינה:
- 2 כוסות קשיו מושרים למשך ארבע שעות ומסוננים
- 1 כוסות פטל שחור
- 5 כפות סירופ מייפל טבעי
- 1/4 כוס חלב אגוזי לוז/ חלב שקדים
- 6 כפות מיץ מלימון טרי
- 1/3 כוס שמן קוקוס מומס
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח הימלאיה
אופן הכנה לקרסט:
- טוחנים את כל המרכיבים בויטמיקס
- משטחים בתבנית ומקפיאים
אופן ההכנה לגבינה:
- טוחנים את כל המרכיבים בויטמיקס, מלבד הפטל השחור, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד
- מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית עוגה/ לתבניות אישיות (שכבה לבנה)
- מוסיפים לשארית התערובת שבויטמיקס את הפטל השחור וטוחנים שוב
- יוצקים שכבה שנייה (שכבה סגולה)
- מקפיאים עד להתייצבות
שתפו