עוגת פאדג’ שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד
ללא גלוטן
50 דקות
8 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

יבשים:

  • ¼ 2 כוס קמח שקדים
  • ¾ כוס קמח טפיוקה
  • ⅜ כוס קמח קוקוס
  • ½1 כוס סוכר קוקוס
  • ⅛1 כוס קקאו
  • ½1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית נס קפה
  • קורט מלח

רטובים:

  • 3 תפוחים
  • ⅛1 כוס קרם קוקוס
  • ¾ כוס מים
  • ¾ כוס שמן קוקוס
  • כף חומץ תפוחים
  • 2 כפיות תמצית וניל

גנאש שוקולד:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם קרם קוקוס

אופן ההכנה:

מדליקים תנור לחום 180°.

מערבבים בקערה אחת את כל היבשים יחד.

שמים בויטמיקס את כל מה שברשימת הרטובים וטוחנים למרקם חלק.

שופכים לתוך קערת היבשים וטורפים עד למרקם חלק.

מעבירים לתבנית עגולה 25 ס״מ ואופים כ-45 דקות.

מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד המריר.

מביאים את קרם הקוקוס לרתיחה ואז שופכים אותו על השוקולד המריר ומערבבים מהר בעזרת מזלג או מטרפה.

מוזגים מעל העוגה.

** המתכון באדיבות פלורנסיה אונטוריני

0