עוגת שוקולד ללא גלוטן
מצרכים:
- 3 כוסות חומוס מבושל
- 2/3 כוס חמאת שקדים
- 1 כוס מייפל
- 1/3 אבקת קקאו
- 1/4 כוס קמח שקדים
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 1/2 כוס קקאו ניבס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים את כל המצרכים לקנקן הויטמיקס, מלבד הקקאו ניבס. טוחנים במהירות גבוהה במשך כדקה או עד לקבלת המרקם הרצוי, תוך כדי שימוש במוט.
מקפלים לתוך הבלילה את הקקאו ניבס.
מעבירים לתבנית סיליקון מרובעת או אינגליש ואופים 30-35 דקות.
מחכים שהעוגה תתקרר לפני שמוציאים מהתבנית.
שתפו