רוזה מרציפן

מרציפן
ללא גלוטן
15 דקות
15 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

השקדייה נתנה פרותיה ואנחנו נהנים. ממתק טעים זה הוא  תענוג יצירתי ומהנה להכנה לכם ולילדים.

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים או שקדים קלופים וטחונים

2 כפות דבש או אגבה

1/2 כפית מיץ לימון

2 טיפות תמצית שקדים טבעית

מעט מים

שוקולד מריר 70%

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב את כל המרכיבים.
  2. לגלגל כדורים קטנים ולצנן.
  3. לציפוי: לטבול את הכדורים בשוקולד מריר איכותי מומס, להניח בכלי על נייר אפייה ולצנן במקרר.
  4. לשמור במקרר או במקפיא.

טיפ: ניתן להכין קמח שקדים טבעי וטרי בבית בעזרת בלנדר ויטמיקס.

  1. משרים את השקדים במים ל -12 שעות
  2. מייבשים במייבש מזון למשך 12 שעות
  3. לאחר הייבוש טוחנים בבלנדר לקמח

המתכון באדיבות זהורית שחורי ורחלי בהרל.

0