רוזה מרציפן
השקדייה נתנה פרותיה ואנחנו נהנים. ממתק טעים זה הוא תענוג יצירתי ומהנה להכנה לכם ולילדים.
מצרכים:
1 כוס קמח שקדים או שקדים קלופים וטחונים
2 כפות דבש או אגבה
1/2 כפית מיץ לימון
2 טיפות תמצית שקדים טבעית
מעט מים
שוקולד מריר 70%
אופן ההכנה:
- לערבב היטב את כל המרכיבים.
- לגלגל כדורים קטנים ולצנן.
- לציפוי: לטבול את הכדורים בשוקולד מריר איכותי מומס, להניח בכלי על נייר אפייה ולצנן במקרר.
- לשמור במקרר או במקפיא.
טיפ: ניתן להכין קמח שקדים טבעי וטרי בבית בעזרת בלנדר ויטמיקס.
- משרים את השקדים במים ל -12 שעות
- מייבשים במייבש מזון למשך 12 שעות
- לאחר הייבוש טוחנים בבלנדר לקמח
המתכון באדיבות זהורית שחורי ורחלי בהרל.
שתפו