קיש ללא גלוטן

קיש ללא גלוטן
ללא גלוטן
80 דקות
8 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

לבצק

מצרכים:

  • 1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
  • 1 כוס גדושה שיבולת שועל דקה ללא גלוטן
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

מבשלים כוס תפוחי אדמה ומועכים אותם בעזרת מועך תפוחי אדמה

טוחנים כוס גדושה של שיבולת שועל לקמח בבלנדר ויטמיקס בעזרת הקנקן לטחינת יבשים

מערבבים הכל יחד ומשטחים על תבנית קיש

למלית

מצרכים:

  • 2 צרורות של תרד
  • טופו רך (חבילה – 300 גרם)
  • פחית קרם קוקוס (400 מ״ל)
  • אגוז מוסקט לפי הטעם
  • 3 שיני שום
  • כפית מלח
  • ¾ כוס קמח שיבולת שועל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

חולטים 5 דקות את העלים הירוקים וסוחטים אותם מהמים.

מכניסים הכל לבלנדר ויטמיקס מלבד התרד וטוחנים היטב.

מוסיפים את התרד וטוחנים כמעט עד הסוף (זה יפה שרואים חתיכות קטנות).

שמים מעל התחתית ומכניסים לתנור ב-180 מעלות עד להתייצבות – בערך 50 דקות.

0