שייק בננה קוקוס מקדמיה בנוטרמילק

רו פוד Raw Food
4 דקות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

3 כוסות (710 מ”ל) מי קוקוס

1/4 1 כוסות (250 גר’) בננות (טריות או קפואות)

1 כוס (135 גר’) אגוזי מקדמיה

5-6 קוביות של חלב קוקוס קפוא *

1-2 כפות (לפי הטעם) סוכר קוקוס

 

אופן ההכנה:

להכניס את אגוזי המקדמיה, קוביות חלב קוקוס קפוא, בננה וסוכר קוקוס לתוך קנקן הנוטרמילק.

ללחוץ על כפתור החמאה ( BUTTER)  לווסת ל-3 דק’ ולהפעיל.

לפתוח את המכסה, למזוג פנימה את מי הקוקוס ולסגור שוב את המכסה.

ללחוץ על כפתור MIX (לא לשנות את זמן ברירית המחדל) ולהפעיל.

ללחוץ על כפתור DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.

 

* להכנת קוביות חלב קוקוס קפוא יש למלא תבנית של קוביות קרח בחלב קוקוס ולהקפיא.

0