
חברת L'equip הוקמה בשנת 1988 בארה"ב וקוריאה באופן שיתופי ומתמחה ביצור מוצרי חשמל בטכנולוגיות מתקדמות למטבח הביתי.
פירות יבשים במייבש מזון

מייבש מזון – פירות יבשים תוצרת בית
מייבש המזון של לקוויפ יאפשר לכם לפנק את האורחים שלכם בפירות מיובשים וטבעיים תוצרת בית עם טעמים חזקים וארומה עשירה.. תהליך ההכנה הפשוט באמצעות מייבש מזון בטמפרטורה הנמוכה מ-48 מעלות, שומר על כל הערכים התזונתיים של הפירות, ובנוסף הופך אותם לפריכים ובעלי טעמים עשירים ומורגשים יותר. כך תוכלו להנות מחטיפים טבעיים לחלוטין, בריאים וטעימים יותר.
מייבש מזון – הכנת פירות יבשים וחטיפי ירקות בבית עם אורי שביט



הכנת פירות יבשים במייבש מזון ביתי
1. תהליך ההכנה של פירות יבשים כולל 3 שלבים: שטיפה וקילוף של הפירות הטריים.
2. פריסת הפירות לפרוסות דקות והנחתם על מגשי המייבש לפרק הזמן הדרוש בהתאם לטבלה:
סוג הפרי | צורת הכנה | זמן ייבוש |
ענבים | חותכים כל ענב במרכז ומניחים עם החתך כלפי מעלה | כ-22 שעות |
מנגו | חותכים לפרוסות דקות מאוד בעובי סנטימטר | כ-12 שעות |
מלון | מסירים את הקליפה והגרעינים וחותכים לפרוסות עבות | כ-14 שעות |
אגסים | חותכים לפרוסות דקות בעובי חצי סנטימטר | כ-12 שעות |
תותים | חותכים כל תות במרכז ומניחים עם החתך כלפי מעלה | כ-10 שעות |
בננות | חותכים לפרוסות דקות בעובי סנטימטר | כ-10 שעות |
קיווי | מסירים את הקליפה, וחותכים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר | כ-15 שעות |
אננס | מסירים את הקליפה, הכתר והעיניות, וחותכים לפרוסות בעובי סנטימטר | כ-10 שעות |
3. איחסון הפירות המיובשים בקופסאות וואקום אטומות על מנת לשמור על הפריכות והטעם לאורך זמן.
