חלב שקדים אננס-תפוז-משמש בנוטרמילק

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 כוס (150 גר') שקדים

3 כוסות (710 מ"ל) מיץ אננס

1/2 כוס (120 מ"ל) מים

1/2 כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים

1/4 כוס (45 גר') משמשים מיובשים קצוצים גס

1/2 1 כפית גרידת תפוז

 

אופן ההכנה:

להכניס שקדים, משמשים וגרידת תפוז לקנקן הנוטרמילק.

ללחוץ על כפתור החמאה (BUTTER), לווסת ל-7 דקות ולהפעיל.

לפתוח את המכסה, למזוג פנימה מיץ אננס, מיץ תפוזים ומים ולסגור את המכסה.

ללחוץ על כפתור MIX (לא לשנות את זמן ברירת המחדל) ולהפעיל.

ללחוץ על DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.

שתפו