חלב שקדים תותים בנוטרמילק
מצרכים:
1 כוס שקדים ( 150 גר’)
1 ליטר מים
½ 1 כוס תותים טריים ( 250 גר’)
½ 1 כפות סילאן
אופן ההכנה:
מכניסים את השקדים והסילאן למיכל הנוטרמילק. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER), מווסתים ל-6 דק’ ומפעילים.
פותחים את הנוטרמילק ומכניסים את התותים. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER) , מווסתים ל-1 דק’ ומפעילים.
מוסיפים את המים, לוחצים על כפתור ה – MIX ומפעילים.
לוחצים על כפתור ה- DISPENSE, מפעילים ופותחים את פיית המזיגה. מוזגים לכוסות.
שתפו