חלב שקדים תותים בנוטרמילק

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 כוס שקדים ( 150 גר')

1 ליטר מים

½ 1 כוס תותים טריים ( 250 גר')

½ 1 כפות סילאן

 

אופן ההכנה:

מכניסים את השקדים והסילאן למיכל הנוטרמילק. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER), מווסתים ל-6 דק' ומפעילים.

פותחים את הנוטרמילק ומכניסים את התותים. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER) , מווסתים ל-1 דק' ומפעילים.

מוסיפים את המים, לוחצים על כפתור ה – MIX ומפעילים.

לוחצים על כפתור ה- DISPENSE, מפעילים ופותחים את פיית המזיגה. מוזגים לכוסות.

שתפו