חלב אגוזי ברזיל כורכום-ג’ינג’ר-מנגו בנוטרמילק
מצרכים:
1 כוס אגוזי ברזיל (135 גר’)
1 ל’ מים
1 כוס מנגו טרי (165 גר’)
1/2 1 כפות שורש כורכום טרי חתוך לקוביות קטנות
1/2 1 כפות שורש ג’ינג’ר טרי חתוך לקוביות קטנות
1/2 1 כפות סירופ מייפל
1/2 1 כפות חמאת קוקוס
2 תמרים מג’הול גדולים מגולענים
אופן ההכנה:
להכניס את כל המצרכים (מלבד המים) למיכל הנוטרמילק. ללחוץ על כפתור החמאה (BUTTER), לווסת ל- 1-2 דק’ ולהפעיל.
לפתוח את מכסה הנוטרמילק ולמזוג פנימה את המים, ללחוץ על כפתור ה-MIX (לא לשנות את זמן ברירית המחדל) ולהפעיל.
ללחוץ על כפתור ה-DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.
שתפו