חלב אגוזי ברזיל כורכום-ג'ינג'ר-מנגו בנוטרמילק

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 כוס אגוזי ברזיל (135 גר')

1 ל' מים

1 כוס מנגו טרי (165 גר')

1/2 1 כפות שורש כורכום טרי חתוך לקוביות קטנות

1/2 1 כפות שורש ג'ינג'ר טרי חתוך לקוביות קטנות

1/2 1 כפות סירופ מייפל

1/2 1 כפות חמאת קוקוס

2 תמרים מג'הול גדולים מגולענים

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים (מלבד המים) למיכל הנוטרמילק. ללחוץ על כפתור החמאה (BUTTER), לווסת ל- 1-2 דק' ולהפעיל.

לפתוח את מכסה הנוטרמילק ולמזוג פנימה את המים, ללחוץ על כפתור ה-MIX (לא לשנות את זמן ברירית המחדל) ולהפעיל.

ללחוץ על כפתור ה-DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.

 

 

 

 

שתפו