חומוס סלק צלוי בנוטרמילק
מצרכים:
1 כוס (210 גר’) גרגרי חומוס מבושלים
2/3 כוס (115 גר’) סלק צלוי *
1/4 כוס (60 מ”ל) טחינה
2 כפות שמן זית
1/2 1 כפות מיץ לימון
1/2 1 כפיות כמון
1 שן שום כתושה
1/4 כפית מלח הימלאיה או לפי הטעם
* להכנת סלק צלוי, יש לחתוך אותו לקוביות קטנות, לזלף בשמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות למשך 25-30 דקות עד לריכוך.
אופן ההכנה:
להכניס חומוס, סלק צלוי, טחינה, כמון, מלח ושום לתוך קנקן הנוטרמילק.
ללחוץ על כפתור חמאה (BUTTER), לווסת ל-1 דקה ולהפעיל.
לפתוח את המכסה, למזוג פנימה מיץ לימון ושמן זית ולסגור את המכסה.
ללחוץ על כפתור חמאה (BUTTER), לווסת ל-1 דקה ולהפעיל במשך 30 שניות.
שתפו