גלידה בטעם קוקוס אננס

המתכון הזה לגלידת קוקוס ביתית הוא כל כך קל להכנה. צפו במתכון כדי לגלות כיצד להכין את הקינוח הפשוט והטעים הזה!
טבעוני
5 דקות
4 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

1/2 כוס קשיו לא קלויים

כף גדושה שמן קוקוס

1/2 עד 3/4 כוס מים מטוהרים

10-12 תמרים (דקל נור)

3-4 פרוסות אננס מיובשות

קורט מלח

3-4 כפות פסיפלורה

300-400 גר’ קרח

 

אופן הכנה:

שמים בויטמיקס קשיו, מים, שמן קוקוס, קורט מלח, תמרים, פסיפלורה  ואננס.
בחרו במהירות 1 בבורר המהירויות ובהדרגה (10 שניות) העלו למהירות הגבוהה ביותר.
ערבלו למשך כדקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
הוסיפו את הקרח, סגרו את מכסה היטמיקס והכניסו את הדוחפן דרך המכסה.
בחרו במהירות 1 בבורר המהירויות ובהדרגה (10 שניות) העלו למהירות הגבוהה ביותר. ותוך כדי, דחפו את הקרח פנימה באמצעות הדוחפן למשך כ- 20 עד 30 שניות, לא לזמן יותר מדי ארוך, על מנת שהגלידה תשאר קפואה.

בתאבון!

0