אפרסמון מיובש

אפסרמון מיובש
טבעוני
6-8 שעות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

אפרסמונים בכמות הרצויה

תהליך ההכנה:
שוטפים ופורסים את האפרסמונים לפרוסות דקות בעובי של 1-2 מ”מ עם פורס מזון או קולפן.
מסדרים על גבי מגשים של מייבש מזון שכבה אחת על כל מגש, מכניסים למייבש מזון ומייבשים בטמפרטורה של 46 מעלות למשך 6-8 שעות או עד דרגת היובש הרצויה.

בתום הייבוש מומלץ לאחסן את האפרסמונים בקופסת וואקום עמוק של סטטוס על מנת לשמור על הפריכות והמרקם הייחודי.

0