גאדג’טים למטבח הבריא

בישול בריא עם הגאדג’טים למטבח של Lurch

ב- 20 השנים האחרונות השם Lurch הוא שם נרדף לגאדג’טים למטבח, בייחוד לאלו השואפים לחיות בריא, לבשל בריא ולאכול בריא.

את הגאדג’טים של Lurch אפשר לתייג כחדשניים, בעלי איכות גבוהה ועיצוב צעיר, אך בייחוד כמגרים את הדימיון ומעוררי השראה בבישול, עבור שפים מקצוענים ושפים חובבים המתמחים בבישול בריא.
החל מסדרת פורסי המזון ועד לסדרת תבניות הסיליקון השונות, שמה חברת Lurch דגש על נושא הבישול הבריא; בין אם מדובר על החומרים מהם עשויים המוצרים השונים ואף החומרים בהם משתמשים בתהליך הייצור של המוצרים, או בייעוד ובשימוש של הגאדג’טים השונים.

פורסי המזון של Lurch – הקונספט הבריא

השימוש בפורסי מזון יעודד אתכם לבשל עם חומרים טבעיים וטריים ולהרבות באכילה של ירקות ופירות. פורסי המזון יכולים לשמש למגוון מטרות; החל מהכנת סלט מגוון מעוצב וצבעוני, או ספגטי טרי וחי מקישואים ועד להכנת צ’יפס טבעי ללא חומרים משמרים, חיתוך מהיר וקל של ירקות למרק או הכנת פלחי תפוחי עץ מיובשים.

פורס המנדולינה המתכוונן יכול לשמש כדי להכין רצועות ירקות עבור מוקפץ סיני או עבור סלט שורשים טעים. כמו כן אפשר לפרוס איתו פרוסות בעוביים שונים כדי להכין סלט פירות, או צ’יפס פריך ללא תוספת חומרים משמרים. למי שמשתמש במייבש מזון הפורס המתכוונן הוא מכשיר שיעשה לכם את החיים קלים – אפשר להכין איתו במהירות פרוסות או רצועות של ירקות או פירות שונים בכל עובי שתרצו, ולהכניס למגש של מייבש המזון.

הפורס הספירלי ישמש אתכם כדי להכין ספגטי מירקות שונים, כגון ספגטי קישואים. הפורסים הספירלים של Lurch מגיעים עם 2 סוגי להבים בעלי שני עוביים, להכנת ספגטי בעובי של 3 מ”מ ולהכנת ספגטי בעובי של 6 מ”מ. כאשר יש להבים עם עובי שונה ניתן להכין את הספגטי בצורה שתתאים יותר לטעם האישי שלכם, או לתת דרור לדימיון ולהכין ספגטי מגוון ויצירתי משני סוגי ירקות שונים.
הפורס הספירלי מתאים במיוחד למי שהתזונה שלו מבוססת על תזונה חיה – מזון שאינו מחומם מעל 48 מעלות צלסיוס, לשמירה אופטימלית על האנזימים, המינרלים והויטמינים שבמזון.

 

להכין לבד בבית – שוקולד טבעי ללא תוספות

גם בתחום השוקולד מתווה חברת Lurch את הקצב בעולם הבישול והגאדג’טים, עם תבניות הסיליקון הייחודיות שלה להכנת שוקולד ופרלינים. סדרת תבניות הסיליקון להכנת שוקולד של חברת Lurch מאפשרות לכם להכין בבית בצורה קלה ונוחה שוקולד טעים העשוי מחומרים טבעיים בלבד, גם למי שעדין אין לו ניסיון עם הכנת שוקולד בבית.
תבניות השוקולד של Lurch עשויות 100% סיליקון פלטינום, סיליקון עם אפקט נון-סטיק, המאפשר שליפה של השוקולד בצורה מושלמת מהתבנית, ללא מאמץ וללא הדבקויות לתבנית. בסיום ההכנה תופתעו לגלות עד כמה קל לנקות את התבניות, בין אם בשטיפה ידנית או שטיפה במדיח כלים.

חדשנות ויצירתיות בתחום האפייה

חברת Lurch  מתמחה ומובילה בתחום תבניות הסיליקון. תבניות הסיליקון של Lurch עשויות מ- 100% סיליקון פלטינום שהוא בעל תכונות נון-סטיק ייחודיות המאפשרות שליפה מהירה של העוגות מתוך התבנית, ללא מאמץ וללא הדבקות של העוגה לתבנית.

תבניות הסיליקון לעוגות של חברת Lurch מגיעות במגוון צורות – החל מתבניות סיליקון קלאסיות כגון תבנית סיליקון לעוגת קוגלהוף, אינגליש קייק ומאפינס ועד תבניות סיליקון עם נגיעה של חדשנות ויצירתיות כמו תבניות לבייגל, חטיפי גרנולה, עוגיות מדלן, תבניות לעוגות אישיות ועוד.

כלי ששת וקרחונים

כאביזרים משלימים חברת Lurch  מפתחת ומייצרת כלי ששת העשויים סילקיון פלטינום, בטוחים לשימוש עד 240 מעלות. ומטרתם שימוש בטוח שאינו פוגע בכלי המטבח כמחבתות וסירים.

הקרחונים אותה מציעה החברה גם הם עשויים סיליקון פלטינום, ניתנים לשימוש במקפיא עד -40 מעלות. מגיעים בגדלים שונים, קיימים דגמים הכוללים מכסה. שליפת הקרח מהתבנית קלה מאד ויחד עם זאת התבנית יציבה ונוחה לשימוש במקפיא.

משתמשים רבים משתמשים בקרחונים להקפאת ממרחים / לימון סחוט / עשבי תיבול בשמן זית ועוד. סיליקון פלטינום אינו מעביר ו/או סופג תרכובות מהמזון (גם החומצי ביותר) ועל כן בטוח לשימוש.

 

 

איכות חומרים גבוהה עם דגש בריאותי

חברת Lurch שמה דגש על בריאות גם בהיבט של החומרים מהם עשויים המוצרים.

כך למשל, פורסי המזון של Lurch עשויים מפלסטיק ללא BPA – ביספינול A המצוי במוצרי פלסטיק מסוג זול.  BPA התגלה כחומר מסרטן, משבש פעילויות הורמונליות וגורם להשמנת יתר). הלהבים של פורסי המזון עשויים מנירוסטת פלדת אל-חלד שאינה מחלידה ולכן אינה פולטת חומרים אל המזון הנפרס, וכמו כן אינה מגיבה עם המזון כלל.

100% סיליקון פלטינום – בריאות בכל ההיבטים

כאשר מדובר על תבניות הסיליקון של חברת Lurch, מדובר על תבניות העשויות מ- 100% סיליקון פלטינום. סיליקון פלטינום הוא סיליקון שמשולבת בו פלטינה בתהליך הייצור, המקנה לסיליקון תכונות ייחודיות כגון יציבות וחוזק לצד גמישות אופטימלית, כך שהסיליקון אינו מתפורר לאורך זמן ואינו פולט חומרים מסוכנים אל המזון.

לסיליקון פלטינום עמידות גבוהה במיוחד בטמפרטורות גבוהות, עד 240 מעלות צלסיוס, כך שאפילו בטמפרטורות כאלו לא נפלטים אל המזון חומרים מסוכנים. בנוסף, סיליקון פלטינום הוא בעל אפקט נון-סטיק, כך שניתן להשתמש בתבניות ללא שימון כלל, או עם מעט מאוד שמן אם רוצים.

בתהליך הייצור של סיליקון פלטינום לא נעשה שימוש בפראוקסידים (בהם משתמשים בייצור סיליקון מסוג זול ובאיכות נמוכה. פראוקסידים הם חומרים מחמצנים הנפלטים למזון ופוגעים בבריאות), כמו כן לא משתמשים בחומרים זולים כמו גיר.

כיצד תזהו סיליקון באיכות נמוכה? השימוש בחומרים זולים בתהליך ייצור הסיליקון, כגון פראוקסידים או גיר, יוצר ריח לוואי לא נעים שאופייני לסיליקון מאיכות נמוכה. בתבניות הסיליקון של Lurch  לא חוסכים בעלויות הייצור ולא עושים שימוש בחומרים מסוג זול, ולכן לא יהיה ריח הלוואי הלא נעים.

כל תבניות הסיליקון של חברת Lurch, כולל כל התבניות לעוגות, עוגיות, שוקולד ופרלינים עשויות מ- 100% סיליקון פלטינום – הסיליקון הבריא.

להזמנת גאד’גטים ומפרטים טכניים:

קוצץ ירקות – מבחר פורסי ירקות איכותיים לחיתוך מהיר וקל

תבנית אינגליש קייק לאפיה כיפית וקלה

0