חלב שקדים וגוג’י בריס בנוטרמילק
מצרכים:
1 כוס (150 גר’) שקדים
1 ל’ מים
1/2 כוס (45 גר’) גוג’י ברי
1/2 כוס (63 גר’) חמוציות מיובשות
אופן הכנה:
להכניס שקדים, גוג’י ברי וחמוציות לתוך קנקן הנוטרמילק.
ללחוץ על כפתור חמאה (BUTTER), לווסת ל-7 דקות ולהפעיל.
לפתוח את המכסה, למזוג מים פנימה ולסגור את המכסה.
ללחוץ על כפתור MIX (לא לשנות את זמן ברירת המחדל) ולהפעיל.
ללחוץ על כפתור DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.
שתפו