ממרח שקדים כוסברה בנוטרמילק

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

ניתן להכין מתכון זה עם שקדים מולבנים, קלויים או חיים לבחירתכם.

במידה ומחליטים להשתמש בשקדים מושרים יש לוודא כי הם יבשים לגמרי לפני הכנת הממרח.

מצרכים: 

½ 1 כוסות שקדים ( 225 גר')

½  כוס מים ( 118 מ"ל)

½  כוס כוסברה ( 10 גר')

¼ כוס  פטרוזיליה ( 8 גר')

3 כפות מיץ לימון

½ 2 כפות שמן זית

2 כפות שמרי בירה

1 כפית אבקת שום

מלח הימלאיה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מכניסים את השקדים למיכל הנוטרמילק. לוחצים על החמאה ( BUTTER), מווסתים ל-4 דק' ומפעילים.

פותחים את המכסה ומכניסים פנימה את שאר המצרכים למעט ¼ כוס מים.

לאחר סגירת המכסה לוחצים שוב על כפתור החמאה ( BUTTER) מווסתים ל- 1 דק' ומפעילים למשך 15 שניות בלבד.

פותחים את המכסה ומכניסים את שארית המים. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER) שוב, מווסתים ל- 1 דק' ומפעילים למשך 20 שניות.

 

ניתן להגיש עם קרקרים או להשתמש כממרח על לחם, טורטיות וכיוצ"ב.

שתפו