ממרח שקדים כוסברה בנוטרמילק

טבעוני
5 דקות
3/4 1 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

ניתן להכין מתכון זה עם שקדים מולבנים, קלויים או חיים לבחירתכם.

במידה ומחליטים להשתמש בשקדים מושרים יש לוודא כי הם יבשים לגמרי לפני הכנת הממרח.

מצרכים: 

½ 1 כוסות שקדים ( 225 גר’)

½  כוס מים ( 118 מ”ל)

½  כוס כוסברה ( 10 גר’)

¼ כוס  פטרוזיליה ( 8 גר’)

3 כפות מיץ לימון

½ 2 כפות שמן זית

2 כפות שמרי בירה

1 כפית אבקת שום

מלח הימלאיה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מכניסים את השקדים למיכל הנוטרמילק. לוחצים על החמאה ( BUTTER), מווסתים ל-4 דק’ ומפעילים.

פותחים את המכסה ומכניסים פנימה את שאר המצרכים למעט ¼ כוס מים.

לאחר סגירת המכסה לוחצים שוב על כפתור החמאה ( BUTTER) מווסתים ל- 1 דק’ ומפעילים למשך 15 שניות בלבד.

פותחים את המכסה ומכניסים את שארית המים. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER) שוב, מווסתים ל- 1 דק’ ומפעילים למשך 20 שניות.

 

ניתן להגיש עם קרקרים או להשתמש כממרח על לחם, טורטיות וכיוצ”ב.

0