ממרח שקדים כוסברה בנוטרמילק
ניתן להכין מתכון זה עם שקדים מולבנים, קלויים או חיים לבחירתכם.
במידה ומחליטים להשתמש בשקדים מושרים יש לוודא כי הם יבשים לגמרי לפני הכנת הממרח.
מצרכים:
½ 1 כוסות שקדים ( 225 גר’)
½ כוס מים ( 118 מ”ל)
½ כוס כוסברה ( 10 גר’)
¼ כוס פטרוזיליה ( 8 גר’)
3 כפות מיץ לימון
½ 2 כפות שמן זית
2 כפות שמרי בירה
1 כפית אבקת שום
מלח הימלאיה לפי הטעם
אופן ההכנה:
מכניסים את השקדים למיכל הנוטרמילק. לוחצים על החמאה ( BUTTER), מווסתים ל-4 דק’ ומפעילים.
פותחים את המכסה ומכניסים פנימה את שאר המצרכים למעט ¼ כוס מים.
לאחר סגירת המכסה לוחצים שוב על כפתור החמאה ( BUTTER) מווסתים ל- 1 דק’ ומפעילים למשך 15 שניות בלבד.
פותחים את המכסה ומכניסים את שארית המים. לוחצים על כפתור החמאה ( BUTTER) שוב, מווסתים ל- 1 דק’ ומפעילים למשך 20 שניות.
ניתן להגיש עם קרקרים או להשתמש כממרח על לחם, טורטיות וכיוצ”ב.