חמאת פיסטוק, שוקולד לבן ומשמש מיובש בנוטרמילק
מצרכים:
2 כוסות פיסטוקים (ניתן להשתמש בפיסטוקים קלויים או טריים)
2 כפות שוקולד צ’יפ לבן
2 כפות משמש מיובש קצוץ
אופן ההכנה:
להכניס את הפיסטוקים לנוטרמילק וללחוץ על כפתור החמאה ( BUTTER). לווסת למשך 5-6 דקות ולהפעיל (לפיסטוקים קלויים יש לווסת ל- 4-5 דק’).
ניתן להפעיל ל- 1-2 דקות נוספות ליצירת חמאה מוקרמת יותר.
לאחר הוצאת החמאה מהמיכל לקפל פנימה את השוקולד הלבן והמשמשים.
- במידה ורוצים שהשוקולד ימס לתוך הממרח יש להוסיף אותו מיד לאחר סיום הטחינה – כאשר החמאה עדין חמימה.
שתפו