חמאת פיסטוק, שוקולד לבן ומשמש מיובש בנוטרמילק

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

2 כוסות פיסטוקים (ניתן להשתמש בפיסטוקים קלויים או טריים)

2 כפות שוקולד צ'יפ לבן

2 כפות משמש מיובש קצוץ

 

אופן ההכנה:

להכניס את הפיסטוקים לנוטרמילק וללחוץ על כפתור החמאה ( BUTTER). לווסת למשך 5-6 דקות ולהפעיל (לפיסטוקים קלויים יש לווסת ל- 4-5 דק').

ניתן להפעיל ל- 1-2 דקות נוספות ליצירת חמאה מוקרמת יותר.

לאחר הוצאת החמאה מהמיכל לקפל פנימה את השוקולד הלבן והמשמשים.

  • במידה ורוצים שהשוקולד ימס לתוך הממרח יש להוסיף אותו מיד לאחר סיום הטחינה – כאשר החמאה עדין חמימה.

שתפו