גלידת קינמון
מצרכים:
1 כוס קשיו
1/2 כוס דבש או 15 תמרים או 1/2 כוס אגבה, אפשר להוסיף עוד 1/2 כוס דבש כדי לקבל טעם מתוק יותר
113 גרם מחית תפוחים ללא סוכר (קנוי)
כף שמן קוקוס
כף שטוחה מאוד של אבקת קינמון
2 טיפות תמצית וניל
כ-3 מגשי קוביות קרח
אופן ההכנה:
מעבירים את כל החומרים לויטמיקס, מפעילים למצב ON מעלים למהירות 10 ותוך מספר שניות מעבירים למהירות הכי גבוהה. טוחנים עד למחית חלקה ביותר בעזרת הדוחפן.
מוסיפים קרח עד ל 3/4 מיכל ודוחסים את הקרח לתוך העיסה בעזרת מוט הדחיפה עד לקבלת מרקם גלידה.
בתאבון!
שתפו