יוגורט שקדים וצ’יה מתקתק

יוגורט שקדים מתכון
טבעוני
8 שעות
10 מנות
דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

רכיבים:

1 כוס (150 גרם) שקדים טריים

3 כוסות (720 מ”ל) מים קרים מסוננים

9 (120 גרם) תמרים יבשים מסוג מדג’ול, מגולענים

1 חבילה (0.40 גרם) יוגורט טבעוני

1 כף זרעי צ’יה

 

אופן ההכנה:

מכניסים לויטמיקס לפי הסדר: שקדים, מים, תמרים, יוגורט וזרעי צ’יה.

סוגרים היטב את המכסה מפעילים את הבלנדר במהירות הנמוכה ביותר, ולאחר מכן מגבירים במהירות למהירות הגבוהה ביותר.

מערבלים 2.5-3 דקות.

יוצקים את התערובת לצנצנת זכוכית של 2 ליטר ומכסים בניילון נצמד.

מניחים את הצנצנת בקערה גדולה עם מים חמים בטמפרטורה של 40.6-44.4 מעלות צלזיוס למשך 6 עד 8 שעות.

*אופציות לשמור על הטמפרטורה יכולות להיות: סו – וויד, פלטה חשמלית או סיר בישול איטי חשמלי.

לאחר סיום ה”בישול”, מקררים למשך הלילה לפני שאוכלים בהנאה 😊.

 

0