מעבר לסל הקניות “דף פראפלקס למייבש מזון 14 אינץ’- למותג Excalibur” נוסף לסל הקניות.
קמח שקדים
מצרכים:
שאריות הפולפה מהכנת חלב שקדים
אופן ההכנה:
את הפולפה של השקדים שנשארה מהכנת חלב השקדים פורסים על דף סיליקון או פראפלקס ומניחים אותו על גבי מגש של מייבש מזון.
מייבשים במייבש מזון בטמפרטורה של 45 מעלות כ-10 שעות או עד שהעיסה יבשה לגמרי.
מניחים את העיסה היבשה בתוך קנקן הויטמיקס וטוחנים במהירות גבוהה במשך כ-10 שניות או עד לקבלת קמח חלק.
מאחסנים בצנצנת במקרר.
שתפו