שייק אפרסק עם בננה ואגוזי ברזיל
מצרכים:
1/2 3 כוסות (830 מ”ל) חלב אגוזי ברזיל
1 כוס (160 גר’) אפרסקים טריים או קפואים
1 כוס (200 גר’) בננות טריות או קפואות
2 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה:
להכניס אפרסקים, בננות ומייפל לתוך קנקן הנוטרמילק.
ללחוץ על כפתור החמאה (BUTTER), לווסת ל- 2-3 דק’ (תלוי אם הפירות טריים או קפואים) ולהפעיל.
לפתוח את המכסה, למזוג פנימה חלב אגוזי ברזיל ולסגור את המכסה.
ללחוץ על כפתור MIX (לא לשנות את זמן ברירת המחדל) ולהפעיל.
ללחוץ על כפתור DISPENSE, להפעיל, לפתוח את פיית המזיגה ולמזוג לכוסות.
שתפו