מעבר לסל הקניות “תבנית קוביות קרח 3X3 מסיליקון פלטינום של LURCH” נוסף לסל הקניות.
מיץ פלפל אדום/כתום/ צהוב
מצרכים:
1 מלפפון
170 גר’ פלפל מתוק אדום או צהוב
¼ לימון עם הקליפה
אופן ההכנה:
יש לשטוף היטב את כל המרכיבים.
יש להוציא את הגבעולים והגרעינים מתוך הפלפלים.
יש לחתוך את הפלפל כך שיתאים לפתח ההזנה של מסחטות מיצים איכותיות .
# ניתן להפחית בכמות הלימון לידי פלח קטן יותר בכדי שהמיץ לא יהיה חמוץ מדי לפי הטעם האישי
# גיוון פלפלים בצבעים שונים יכול להוסיף גם טעם וגם להעשיר את המיץ בערכים תזונתיים
שתפו