אספרסו תפוזים קר בקנקן AER
רכיבים:
1 כוס (240 מ”ל) אספרסו צונן
3 כפות (45 מ”ל) סירופ מייפל
3 פרוסות תפוז, בעובי 1/4 סנטימטר, חצויות עם הקליפה
1/2 כוס (120 מ”ל) מי טוניק
2 כוסות (260 גרם) קוביות קרח
הוראות הכנה:
הכניסו את האספרסו הצונן, סירופ המייפל, פרוסות התפוז ו-2 כוסות הקרח לתוך מיכל Aer Disc של ויטמיקס וסגרו את המכסה.
הפעילו את הויטמיקס במהירות הנמוכה ביותר והגבירו בהדרגה למהירות הגבוהה ביותר למשך 25-30 שניות.
מלאו שתי כוסות קוקטייל בנפח של כ-3/4 קרח בכל כוס.
מזגו את התערובת לכוסות ותהנו!
שתפו