פינוק מנגו קוקוס קפוא

הכנת קרטיב מנגו
טבעוני
10 דקות
3 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

רכיבים:

2 מנגו בשלים (450 גרם כל אחד), קלופים וחתוכים

1 כוס (240 גרם) קרם קוקוס, יש להשתמש בשכבה העליונה של הקרם (מומלץ מפחית).

*ניתן לעשות זאת על ידי אחסון הפחית למשך לילה במקרר, ואז גריפה זהירה של הקרם המוצק.

סירופ מייפל להמתקה – אופציונלי, במידה והמנגו לא מספיק מתוק.

 

אופן ההכנה:

מכניסים את קרם הקוקוס לתוך קנקן ההקצפה – Vitamix Air Disc, יחד עם המנגו החתוך. סוגרים היטב את מכסה המיכל, ומפעילים במהירות הנמוכה ביותר -1.

עוברים בהדרגה למהירות הגבוהה ביותר ומערבבים את התערובת למשך 45 שניות עד דקה.

השתמשו בדוחפן כדי ללחוץ את הרכיבים לכיוון הדיסק ווודאו שהכל מעורבב היטב.

לאחר שהתערובת חלקה וקרמית, יוצקים אותה לתבניות ומכניסים למקפיא.

מניחים להן לקפוא לפחות 4 שעות, או עד להקפאה מלאה.

לאחר שהפינוקים הקפואים מתייצבים במלואם, הסירו אותם מהתבניות ותיהנו.

0