מרק גספצ’ו קר

מרק גספצ'ו
ללא גלוטן
1 דקות
2 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

  • 4 עגבניות
  • 1 מלפפון
  • 1/2 גמבה
  • 1/4 בצל קטן
  • 1/2 מנגו
  • 1/2 תפוח
  • 2 כפיות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 1/3 כוס מים
  • 3/4 כוס קרח
  • שן שום (אופציונלי)
  • 3 עלי בזיליקום (אופציונלי)

 

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס וסוגרים את המכסה.

בחרו בבורר המהירויות בעוצמה 1, הפעילו את הויטמיקס והגבירו את המהירות למצב 10.

ערבלו למשך כחצי דקה עד דקה.

לבעלי בלנדר עם תוכניות מובנות – בחרו בתוכנית שייק.

 

המתכון באדיבות עינב בורשטיין – יועצת ומנחה לרפואה טבעית

 

0