חלב אגוזי לוז בויטמיקס
רכיבים:
1 כוס (150 גרם) אגוזי לוז טבעיים וטריים (אופציונלי גם קלויים)
3 כוסות (720 מ”ל) מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לקנקן הויטמיקס וסוגרים היטב את המכסה.
מפעילים את הבלנדר במהירות הנמוכה ביותר, ולאחר מכן מגבירים למהירות הגבוהה ביותר.
מערבלים למשך 60 שניות או עד שהאגוזי לוז מתפרקים לחלוטין והתערובת נראית חלקה וקרמית.
מכבים את הויטמיקס ויוצקים את התערובת דרך שקית סינון או מסננת דקיקה על מנת להפריד את המוצקים מן החלב.
מעבירים את חלב אגוזי הלוז לכלי נקי ומאחסנים אותו במקרר עד 5 ימים.
שתפו