חלב אגוזי לוז בויטמיקס

חלב אגוזי לוז מתכון
ללא גלוטן
1 דקות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

רכיבים:

1 כוס (150 גרם) אגוזי לוז טבעיים וטריים (אופציונלי גם קלויים)

3 כוסות (720 מ”ל) מים

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לקנקן הויטמיקס וסוגרים היטב את המכסה.

מפעילים את הבלנדר במהירות הנמוכה ביותר, ולאחר מכן מגבירים למהירות הגבוהה ביותר.

מערבלים למשך 60 שניות או עד שהאגוזי לוז מתפרקים לחלוטין והתערובת נראית חלקה וקרמית.

מכבים את הויטמיקס ויוצקים את התערובת דרך שקית סינון או מסננת דקיקה על מנת להפריד את המוצקים מן החלב.

מעבירים את חלב אגוזי הלוז לכלי נקי ומאחסנים אותו במקרר עד 5 ימים.

 

0