מיונז טבעוני בקנקן Aer
מתכון להכנת מיונז ביתי טבעוני במרקם חלק לגמרי באמצעות מיכל הקצפה של ויטמיקס.
מצרכים:
- 3/4 כוס (180 מ”ל) חלב סויה
- 1/2 1 כף וחצי מיץ לימון טרי
- 1 כפית חרדל דיז’ון
- קורט מלח (לבחירה)
- קורט פלפל שחור טחון
- 1/2 1 כוסות (300 מ”ל) שמן צמחי
אופן ההכנה בקנקן הקצפה – Aer Disc:
מכניסים לקנקן את המרכיבים בסדר הבא: חלב סויה, מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל וסוגרים את המכסה.
בוחרים במהירות הנמוכה ביותר בבורר המהירויות, מפעילים את הויטמיקס ומעלים בהדרגה תוך מס שניות למהירות 5 בבורר המהירויות. מערבלים למשך 15 שניות.
תוך כדי פעולת הערבול, מרימים את המכסה הקטן ומוזגים דרכו באיטיות את השמן הצמחי.
מחזירים את המכסה הקנקן למקומו ומעלים את המהירות בבורר המהירויות ל-10 למשך 5 שניות.
במידת הצורך, משתמשים בדוחפן על מנת לכוון את הממרח לכיוון הלהבים.
ממרח מיונז הינו תוספת אידיאלית לכל כריך, יכול לשמש גם כאחד שהמרכיבים ברוטב לסלט.
שתפו