תיאור
מייבש מזון הינו כלי עבודה חיוני עבור שפים וקונדיטורים. היכולת שלו לשנות את המרקם והטעם של מגוון פירות וירקות מבלי לפגוע בערכים התזונתיים שלהם, פותחת דלת לעולם שלם של יצירתיות וחדשנות.
- בעל 10 מגשים גדולים מפלדת אל-חלד
- ניתן להכניס למדיח כלים תעשייתי
- ניתן לייבש כמויות גדולות של מזונות שונים
- מסוגל לעבוד במשך 99 שעות רצופות
- מצב “קומבו” המאפשר מעבר טמפרטורות אוטומטי בטכנולוגיה דו-שלבית
מייבש המזון מקצועי של חברת אקסקליבור מחזיק למשך שנים רבות. חשוב לזכור שחברת אקסקליבור היא המייצרת את מייבשי המזון הטובים בעולם.
מייבש המזון מצויד במנוע עוצמתי ושקט המסוגל לעבוד במשך 99 שעות רצופות לקבלת כמויות גדולות של מזון מיובש ואיכותי בטכניקה של יניקת אוויר ופיזורו בחלל המייבש. גוף המייבש והמדפים מיוצרים מפלדת אל-חלד והדלתות מזכוכית מחוסמת ועמידה לחום. אמינותו וטיב חומריו של המייבש מאפשרים לו לשמש לאורך זמן במסעדות ובתי מלון בייצור מגוון סוגי מזון מיובש בכמויות מסחריות.
למייבש התעשייתי מספר יתרונות ייחודיים:
✓ אמינות ועמידות – גוף המייבש והמדפים מיוצרים מפלדת אל-חלד העמידה למים והדלתות מזכוכית מחוסמת ועמידה לחום. אמינותו וטיב חומריו של המייבש מאפשרים לו לשמש לאורך זמן במסעדות ובתי מלון בייצור מגוון סוגי מזון מיובש בכמויות מסחריות.
✓ תחזוקה פשוטה – מגשי המייבש נשלפים על מנת להקל על הכנסת והוצאת המזון מהמייבש. בתום הייבוש ניתן להכניס את מגשי המייבש לתוך מדיח כלים תעשייתי, אשר מקצר מאוד את תהליך השטיפה והניקוי משאריות המזון.
✓ הכנת כמויות מסחריות – במייבש ניתן לייבש כמויות מסחריות של מאכלים הודות ל-10 מגשי פלדת אל חלד בגודל 38 סמ”ר.
✓ ייבוש אחיד – המאוורר המצוי בגב המייבש מפזר את האוויר באופן אחיד בין המגשים ומבטיח ייבוש איכותי ומדויק.
✓ בקרת זמן וטמפרטורה – טווח הטמפרטורה של מייבש המזון רחב ונע בין 35 עד 73 מעלות צלזיוס על מנת להתאים לכל מטרה וסוג מזון מיובש: מבננות טריות ועד בשר ודגים.
✓ בטיחותי – מנגנון הכיבוי האוטומטי מכבה את המייבש בתום השעות המוקצבות לייבוש.
✓ קומפקטיות – למרות שמייבש המזון מפלדת אל-חלד מיועד להכין כמויות גדולות של מזון, מידותיו קטנות (רוחב 43 ס”מ, גובה 40 ס”מ, עומק 48 ס”מ) ביחס לתנורים תעשייתיים ומשקלו 30 ק”ג בלבד.