שייק מנגו ג’ינג’ר עם ספירולינה
מצרכים:
1 כוס מים
1/4 כוס חלב שקדים / חלב קוקוס
20 גרם ספירולינה טרייה מזן קדרון
4-5 עלי מנטה
1 ס”מ שורש ג’ינג’ר
4-5 שקדים לא קלויים ולא מומלחים
כוס קוביות מנגו קפוא
כמה קוביות קרח
תהליך ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים לפי הסדר הרשום לקנקן הויטמיקס וסיגרו את המכסה.
בחרו בתוכנית השייק או הפעילו את הויטמיקס במהירות גבוהה במשך 30-45 שניות.
המתכון והספירולינה באדיבות SIMPLIIGOOD – ספירולינה טרייה – (קדרון. אלג’מור בע”מ)
שתפו