סמודי בול של דניאלה יפרח
מצרכים:
3 בננות קפואות
6 תמרים דקל נור
חצי כוס מיקס אגוזים לבחירתכם
1/2 כוס מים או תחליף חלב (אפשר גם יותר לפי הצורך)
1 כפית זרעי צ’יאה
1 כפית אבקת מאקה
2 כפיות אבקת אסאי
1/4 כוס אסאי קפוא
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים לויטמיקס והפעילו על תוכנית שייקים.
מזגו לקערה וקשטו עם קוקוס קלוי, פטל מיובש ואוכמניות טריות!
המתכון באדיבות דניאלה יפרח, מדריכת יוגה ומובילת דעה.
שתפו