מתכון חלב אגוזי לוז בויגאן מילקר

מכינים חלב אגוזי לוז בויגאן מילקר בקלות ובמהירות!
5 דקות
5 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

להכנת חלב אגוזי לוז אפשר להשתמש באגוזי לוז טבעיים או קלויים, עם הקליפה או מקולפים.

מצרכים:

100-150 גר’ אגוזי לוז

1 ליטר מים

1 כף ממתיק לבחירה (סוכר / דבש / מייפל) – אופציונלי

1 כפית קינמון

קורט מלח

אופן ההכנה:

השרו את האגוזים במים במשך לילה או לפחות שעתיים.

מלאו את מיכל הויגאן מילקר במים.

הכניסו את אביזר המסננת לתוך המיכל. הכניסו לתוך אביזר המסננת את כל שאר המצרכים.

ערבלו בעזרת בלנדר מוט במשך כ-2 דקות בתנועות מעלה ומטה קטנות.

המתינו 10 דקות והרימו את המסננת עד גובה חצי המיכל.

סננו את הנוזל שבתוך אביזר המסננת בעדינות בעזרת הדוחסן המצורף אל תוך המיכל על מנת להפריד בין החלב לפאלפ.

בתום הסינון הוציאו את אביזר המסננת, והרי לכם חלב אגוזי לוז.

סגרו את המיכל עם המכסה ואחסנו במקרר.

המלצות וטיפים:

את החלב ניתן לשתות קר או חם. אפשר להשתמש בן גם לבישול. הטעם משתפר לאחר 8 שעות מזמן ההכנה.

את שאריות הפאלפ ניתן לשלב בקינוחים, קציצות, קרקרים ועוד.

 

 

 

0